ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ... ΜΑΗ


Λόγο μέρας σήμερα και με αφορμή όλα αυτά τα λουλούδια που μαζέψαμε για να φτιάξουμε τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια, σκέφτηκα πως το θέμα μας για σήμερα να είναι τα "λουλούδια" στα ρούχα, η πιο απλά την τάση του floral. Για αυτή την άνοιξη οι μεγαλύτεροι οίκοι παγκοσμίως προτείνουν FLORAL! Πέρα από την ανάσα ρομαντισμού που μας αποπνέουν τα λουλούδια, μας φτιάχνουν την διάθεση και γεμίζουν με χρώμα τις μέρες μας! Ομολογώ πως δεν ήμουν λάτρης του, μέχρι που είδα τις συλλογές των σχεδιαστών στο runway άνοιξη/καλοκαίρι 2014 και άλλαξα αμέσως γνώμη! Ας δούμε μερικούς σχεδιαστές:

Christian Dior(Runway S/S 2014)
Το σκηνικό του Christian Dior για την παρουσίαση της κολεξιόν του άνοιξη/καλοκαίρι 2014 ήταν μαγευτικό, γεμάτο λουλούδια που κρέμονταν παντού δημιουργώντας ένα θεαματικό κρεμαστό κήπο! Φυσικά τα λουλούδια κυριάρχησαν στην νέα του κολεξιόν!

Christian Dior (S/S 2014)


 Christian Dior (S/S 2014)


JENNIFER LAWRENCE IN CHRISTIAN DIOR


Elie Saab (spring 2014)
Αυτός ο σχεδιαστής θα σας μαγέψει! Αν δεν σας αρέσει το floral, ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη! Αρκετά από τα σχέδιά του"ντύνονται" με 3D floral καλλωπισμούς! 


Elie Saab(spring 2014)



 Elie Saab(spring 2014)


 Elie Saab(spring 2014)


  Elie Saab(spring 2014)


  Elie Saab(spring 2014)
                                                           

                                                            Elie Saab(spring 2014)



DOLCE&CABBANA(S/S 2014)
Oι Dolce&Cabbana εμπνεύστηκαν την νέα συλλογή τους από την αρχαία Ελλάδα και τα ελληνικά ερείπια δημιουργώντας ονειρικά φορέματα.Είναι ένα φανταστικό ταξίδι από τον αρχαίο στο σύγχρονο κόσμο. Εκθαμβωτικές ζώνες, οποίες θυμίζουν κέρματα και κοσμήματα σε χρυσές αποχρώσεις πλαισιώνουν τα φορέματα! 

Dolce&Cabbana(S/S 2014)


Dolce&Cabbana(S/S 2014)

Αφού το floral κυριαρχεί την άνοιξη/καλοκαίρι 2014 ας δούμε και πως θα το φορέσουμε! Όποιοι δεν είναι φανατικοί θαυμαστές του, καλό θα είναι  να επιλέξουν μεμονωμένα κομμάτια όπως ένα floral παντελόνι συνδυάζοντας το με μια μονόχρωμη μπλούζα ή το αντίστροφο. Μια όμορφη επιλογή είναι και τα floral φορέματα, τα οποία καλό θα ήταν να τα συνδυάσουμε με κάτι απλό όπως ένα ζευγάρι διακριτικές γόβες ή μια μπεζ τσάντα. Αυτό το outfit δεν έχει σύμμαχό του το mix and match! Γι αυτό προσοχή! Αν δεν θες να φορέσεις floral ρούχα δοκίμασε τα αξεσουάρ, τα οποία θα μεταμορφώσουν τελείως το ντύσιμό σου! Και μην ξεχνάμε, φέτος στην μόδα είναι και τα floral νύχια! Τολμήστε το!




TIPS:Επειδή τα floral σχέδια δεν είναι και ο, τι πιο κολακευτικό για την σιλουέτα μας, καλό θα ήταν να προσέξουμε το μέγεθος των λουλουδιών ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!







G.S



Πηγή:Popsugar










CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου