LEATHER STYLE_LEATHER SKIRT

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό από μια sexy δερμάτινη φούστα. Όσες δεν έχετε ακόμη αποκτήσει.. είναι ένα άκρως θηλυκό κομμάτι που πρέπει να προστεθεί στην ντουλάπα σας. Ταιριάζει σε όλα τα σώματα, καθώς το μαλακό του ύφασμα αγκαλιάζει την σιλουέτα σας.
Ας δούμε τρόπους που μπορούμε να την φορέσουμε:

Η κλασσική midi μαύρη εκδοχή της: Και όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικά στυλ με το πιο κλασσικό κομμάτι της ντουλάπας μας.

 Η midi στενή sexy δερμάτινη φούστα, συνδυασμένη με πουά πουκάμισο και λεπτομέρειες από διαφάνεια δημιουργούν ένα όμορφο σύνολο. Οι ψηλές μυτερές γόβες, ολοκληρώνουν το βραδινό outfit.
Και όμως, η αγαπημένη σου φούστα μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο χωρίς να δείχνει υπερβολική συνδυάζοντας την με το λευκό πουκάμισο σου  και είσαι έτοιμη να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.













Mini Leather Skirt: Μια mini leather φούστα, είναι από μόνη της στιλάτη. Η επιλογή μιας δερμάτινης φούστας με πέρλες, ραμμένες διάσπαρτες πάνω της, θα την κάνει μοναδική. Επειδή είναι αρκετά grande η επιλογή τέτοιου είδους φούστας, ένα λευκό πουκάμισο με ένα τζιν μπουφάν θα το ισορροπήσει.















Τι άλλο θα μπορούσε να συνδυαστεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με την αγαπημένη μας φούστα? Ένα μαύρο πουλόβερ ή το αγαπημένο σας t-shirt. Τολμήστε να την βάλετε με τα αγαπημένα σας sneakers. Τόσο άνετη αλλά με style.




Δερμάτινη Φούστα με Κρόσσια: Μοντέρνο και εξαιρετικά εκκεντρικό κομμάτι, που εντυπωσιάζει. Πρέπει να προσέξουμε την επιλογή μπλούζας, όσο πιο απλή τόσο καλύτερα.



Δερμάτινη φούστα-κλος: Αν θέλετε μια διαφορετική εκδοχή της δερμάτινης φούστας, μια καλή επιλογή είναι midi κλος leather skirt. Δημιουργείστε έναν άψογο συνδυασμό με το αγαπημένο σας πουλόβερ.



Brown leather skirt: Αν θέλουμε να ξεφύγουμε από την κλασσική μαύρη leather skirt, το καφέ είτε σε midi είτε σε mini δημιουργεί ένα υπέροχο Outfit.








G.S












CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου