JEAN..IUS


Άνοιξη και φθινόπωρο, οι εποχές που ο κόσμος κυκλοφορεί με βερμούδα σε συνδυασμό με φούτερ και μπότα φορώντας t-shirt! Για να αποφύγεις αυτή την σύγχυση στο ντύσιμό σου εξαιτίας του καιρού και να αναρωτιέσαι τι θα βάλεις πάλι αύριο, είναι η ώρα να τιμήσεις αξιοπρεπώς τα τζιν σου! Αλλά για να νοιώθει κάθε μια γυναίκα άνετα με αυτά που φοράει, πρέπει να δούμε ποιο στυλ τζιν ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπό της!


Για τις γυναίκες που δεν έχουν πολλές καμπύλες, και έχουν αδύνατο σώμα η καλύτερη επιλογή είναι το skinny τζιν διότι θα αγκαλιάσει το σώμα σου και θα το αναδείξει! Καλή επιλογή είναι ενός skinny τζιν με σκισίματα το οποίο θα σε "γεμίσει". Αν θες να τονιστούν οι γλουτοί σου προτίμησε τζιν με χαμηλές τσέπες στο πίσω μέρος. Συνδυάζοντας το με t-shirt και ένα πουκάμισο το βράδυ σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνες γόβες θα το απογειώσεις!


Πολλές γυναίκες, κυρίως οι πιο γεματούλες έχουμε θέμα με τους γλουτούς μας, και δυσκολευόμαστε για την επιλογή τζιν. Μια καλή επιλογή είναι παντελόνι με κόψιμο bootcut! Bootcut είναι τα τζιν που είναι στο στυλ καμπάνα, καθώς είναι στενά μέχρι το γόνατα και από και κάτω ανοίγουν. Ονομάζονται έτσι και όχι καμπάνα, αν και αυτά καμπάνα θεωρούνται, διότι το φάρδος του ανοίγματος είναι σχετικά μικρό.Η επιλογή αυτού του παντελονιού θα σας βολέψει καθώς είναι ψηλόμεσα και με όμορφο τελείωμα και θα κολακεύει τους γλουτούς σας! 



Όσες από την άλλη έχουμε θέμα με την κοιλίτσα, καλή επιλογή είναι ενός σχετικά ψηλόμεσου τζιν boyfriend το οποίο θα καλύψει την μικρή σας ατέλεια!
Και αν συνδυαστεί με του ίδιου ύφους μπλουζάκι το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο! Φοριέται με όλου του είδους παπούτσια για διαφορετικό στυλ. Αν και η γραμμή του είναι φαρδιά, αγαπώ να το βλέπω συνδυασμένο με ψηλοτάκουνες γόβες!










Συστήνω ανεπιφύλαχτα στις γυναίκες που έχουν ψηλά πόδια, παντελόνι καμπάνα το οποίο θα αναδείξει και το κορμί σας αλλά και το σχέδιο του παντελονιού!



Επειδή δεν είμαστε όλες ψηλές, οι γυναίκες με πιο χαμηλό ανάστημα μπορούν να δοκιμάσουν τζιν σε ίσια γραμμή το οποίο θα μας δώσει αμέσως την εντύπωση πως είμαστε πιο ψηλές! Απόφυγε το τζιν καμπάνα!

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω πως αν είστε ανάμεσα σε δυο διαφορετικά νούμερα τζιν, προτίμησε το μικρότερο γιατί θα ανοίξει και θα πάρει τη φόρμα του σώματός σας! Σας θυμίσω πως φέτος δεν είναι τόσο στην μόδα τα τζιν με νερά, προτιμήστε μονόχρωμα ανοιχτόχρωμα η σκούρα. Η επιλογή είναι δικιά σας!


G.S

Πηγή: Womanonly

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου