ΤΑ MUST ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑΣ

Τώρα που φτιάξαμε την ντουλάπα μας, ήρθε η ώρα να δούμε αν μέσα σε αυτή υπάρχουν τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ανεξαρτήτως στυλ και budget υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αυτά τα κομμάτια θα μας λύσουν πολλές φορές τα χέρια, καθώς είναι διαχρονικά και με τα κατάλληλα αξεσουάρ τα ανανεώνεις!


ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ:
Τι πιο διαχρονικό από ένα μαύρο φόρεμα το οποίο μπορεί να φορεθεί στις πιο επίσημες αλλά και πιο στις casual εμφανίσεις. Με τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια το ντύσιμό σου μπορεί να απογειωθεί, κάνοντας την κάθε σου έξοδο μοναδική και εκθαμβωτική! Σας το συστήνω ανεπιφύλαχτα! 
























ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ:
Δεν νομίζω πως υπάρχει ντουλάπα που να μην έχει τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι. Είναι αυτό που λέμε all time classic. Βέβαια κατά καιρούς αλλάζει η μόδα, αλλά αυτό δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο καθώς ο καθένας  επιλέγει αυτό που είναι πιο κοντά στο στυλ του. Είτε skinny είτε σε boyfriend γραμμή, με ή χωρίς σκισίματα η επιλογή είναι δικιά σας και μόνο εσείς μπορείτε να το υποστηρίξετε με τον δικό σας τρόπο. Φορώντας το από το πρωί με ένα απλό t-shirt, ενώ το βράδυ προσθέτοντας ένα απλό κόσμημα και συνδυάζοντας το με την τσάντα της επιλογής σας είστε έτοιμες για μία άνετη και στιλάτη έξοδο. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό απ ότι συνήθως!




ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ:
Λευκό πουκάμισο! Από τα πιο ωραία και βολικά κομμάτια! Γιατί? Το φοράς όλες τις ώρες τις μέρας, και το συνδυάζεις με τα πάντα!Απλό και ταυτόχρονα chic.  Μπορείς να το φορέσεις με φούστα, παντελόνι, κάτω από ένα πουλόβερ δίνοντας στο ντύσιμό σου στυλ και κομψότητα!











ΜΑΥΡΗ ΦΟΥΣΤΑ:
Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια είναι η pencil μαύρη φούστα, γιατί μπορείς να της δώσεις το ύφος που εσύ  θα αποφασίσεις! Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά! Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, συνδυασμένο με ένα πουκάμισο, έως την βραδινή έξοδο με ένα πουλοβεράκι για τα κρύα βράδια, ή με τα πολύ στιλάτα cropped top! Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στα παπούτσια γιατί αυτά είναι που θα ολοκληρώσουν το ύφος του ντυσίματος! Είναι ένα must κομμάτι το οποίο μπορεί να αναδείξει την σιλουέτα σου, προσθέτοντας στυλ και κλάση στο ντύσιμό σου. Για τα σώματα που έχουν κάποιες ατέλειες, προτείνω φούστα σε γραμμή άλφα! 


ΣΑΚΑΚΙ:
Το αντρικό κομμάτι που υιοθετήθηκε και αγαπήθηκε από τον γυναικείο πληθυσμό! Η μόδα γύρω από τα σακάκια αλλάζει κάθε σεζόν, αλλά παραμένουν το ίδιο κομψά! Μπορεί να συνδυαστεί με φόρεμα, φούστα και παντελόνι! Με τα κατάλληλα αξεσουάρ αλλάζει αμέσως το ύφος του ντυσίματος. Υπάρχουν τα φαρδιά σακάκια-ανδρική γραμμή "boyfriend", πολύ κοντά-μακριά, με ιδιαίτερες ραφές και κουμπιά, με βάτες. Μπορεί να φορεθεί κλειστό για πιο αυστηρό στυλ και ανοιχτό για πιο χαλαρή εμφάνιση. Το χρώμα που έχω στην ντουλάπα μου και με έχει βολέψει πολύ είναι το μαύρο, γιατί δεν σε περιορίζει! Ακόμη ένα κλασσικό χρώμα για σακάκια είναι το λευκό! Όποια τολμάει τις πιο μοδάτες εμφανίσεις, μπορεί να διαλέξει σακάκι στο χρώμα που προτιμάει! 











Αυτά είναι τα must κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα, ο συνδυασμός των ρούχων και των παπουτσιών είναι προσωπικός. Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν το look σας! Χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα με αυτά τα κομμάτια έχουμε ένα προσεγμένο και chic ντύσιμο!










G.S




CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου