Η μόδα που αγαπήθηκε: Crop tops


Αυτό το καλοκαίρι επιβάλλει κοιλίτσες έξω φορώντας, τα πιο sexy κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου! Τα γνωστά σε όλες crop tops!Δεν θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που σου αρέσει και σου ταιριάζει καθώς κυκλοφορούν πολλά στην αγορά σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μήκη! Πολλές αγχώνονται αν έχουν την τέλεια κοιλιά για να το φορέσουν, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Όσες δεν νιώθουν άνετα με τα τοπάκια αυτά όμως θέλουν να τα φορέσουν, μπορούν να τα συνδυάσουν με ψηλόμεσες φούστες ή παντελόνια και επιλέγοντας ένα πιο φαρδύ τοπ, θα κρύψουν τις ατέλειες σας και θα έχετε πετύχει ένα στιλάτο ντύσιμο. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα με τι μπορείς να τα φορέσεις, αν και πιστεύω πως ταιριάζουν με όλα προσαρμόζοντάς τα στο δικό σου στυλ!
Τι πιο απλό από να το συνδυάσεις με το τζιν σου, κατά προτίμηση όχι χαμηλοκάβαλο, ένα ζευγάρι πέδιλα, το τσαντάκι σου και.. έτοιμη!
Οι παντελόνες που όλες λατρεύουμε καθώς και οι μακριές φούστες ταιριάζουν απίστευτα με τα crop tops,δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Για τις πρωινές σου εξορμήσεις προτίμησε να το συνδυάσεις με ένα κολάν και για τις πιο τολμηρές με ένα ψηλόμεσο σορτς. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι tutu φούστες, οι οποίες θα δώσουν ένα πιο girly ύφος στο outfit! Για όσες τολμούν, ένα mix and match στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σας ανταμείψει! 


 Anne Hathaway
φορώντας λευκό αμάνικο crop top συνδυασμένο με μπλε midi φούστα με πιέτες


Demy
σε ένα total white look που έκλεψε τις εντυπώσεις


Rihanna
συνδύασε το ιδιαίτερο crop top της,με boyfriend τζιν και πέδιλο


Gwyneth Paltrow 
συνδύασε το top της με μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες


Jennifer Lawrence
φορώντας λευκό crop to με μακρύ μανίκι συνδυασμένο με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και γόβες


 Jessica Alba
σε ένα total black look


Lupita Nyong'o
φορώντας λευκό crop top










G.S

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου