HOT SHORTS


Παρόλο που τα shorts φοριούνται πολύ το χειμώνα τα τελευταία χρόνια, αναμφισβήτητα είναι ένα άκρως καλοκαιρινό ρούχο! Είδαμε την δερμάτινη εκδοχή του τον χειμώνα, και ήρθε η ώρα να δούμε τι προτείνουν οι σχεδιαστές για αυτό το καλοκαίρι! Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτό τα σορτσάκια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα. Φέτος προτίμησε τα ψηλόμεσα σορτσάκια τα οποία θα δώσουν ένα διαφορετικό ύφος και στυλ στο ντύσιμό σου! Τα ψηλόμεσα shorts είναι αυτά που δεν μπορώ να αποχωριστώ, γιατί δείχνουν την μέση σου ακόμη πιο λεπτή, και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια δίνεις το προσωπικό σου στυλ. Συνδυάζεται με στενές μπλούζες που θα αναδείξουν την σιλουέτα σου αλλά και με μπλούζες που έχουν πιο φαρδιά γραμμή. Μην ξεχνάμε πως τα αξεσουάρ είναι αυτά που δίνουν άλλο αέρα στο ντύσιμό σου! Όσες έχετε λίγα κιλάκια παραπάνω, μην διστάσετε να το φορέσετε με μια πιο φαρδιά μπλούζα η οποία θα σου κρύψει την παραμικρή ατέλεια!


Μπορείς να το φορέσεις με ένα t-shirt ή με ένα τζιν πουκάμισο δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο ντύσιμό σου. Το γνωστό σε όλες μας boho στυλ είναι άκρως καλοκαιρινό και το τζιν σορτσάκι είναι αυτό που θα το αναδείξει. Όλες μας έχουμε ένα τζιν σορτσάκι στην ντουλάπα μας, το οποίο μπορούμε τα το συνδυάσουμε είτε με ένα απλό μπλουζάκι και πέδιλα για τις πρωινές ζεστές μέρες.. για ένα πιο sexy βραδινό look μπορούμε να προσθέσουμε ένα σακάκι της επιλογής μας και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα! Ακόμη, μπορούμε να τα φορέσουμε με μια πουκαμίσα ή ένα shirtdress τα οποία είναι κοντά και δεν μπορούν να φορεθούν μόνα τους έχοντας ένα δροσερό ντύσιμο!


Τα τελευταία καλοκαίρια, τα χρωματιστά παντελόνια και shorts είναι στη μόδα, γι αυτό τόλμησε να τα αγοράσεις, επενδύοντας σε μια λευκή μπλούζα ή σε ένα 
χρωματιστό ή floral μπλουζάκι για τις πιο εκκεντρικές σας εμφανίσεις!

Για τα πιο ρομαντικά κορίτσια, προτείνω shorts δαντέλα που φέτος έχουν την τιμητική τους. Φορώντας το από τις πρώτες πρωινές ώρες με ένα απλό τοπ ή ένα denim πουκάμισο και μπαλαρίνες μέχρι το βράδυ με ψηλοτάκουνες γόβες.










White Shorts
συνδυασμένο με ντεγκραντέ μπλούζα και τσάντα σε αποχρώσεις του μπλε



Natalie Decleve
shorts συνδυασμένο με ένα open back top


Lily Donaldson
με τζιν ψηλόμεσο shorts, λευκό τοπ και λευκό jacket και ankle boots


Ψηλόμεσο σορτσάκι 
σε γκρι απόχρωση συνδυασμένο με κορσέ για μια πιο sexy εμφάνιση


Bohemian Style
τζιν shorts ξεφτισμένο και λευκό τοπ




G.S

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου