Like.. a prima ballerina


Σε τι άλλο θα μπορούσε να αναφέρεται ο τίτλος μας, εκτός από τις όμορφες τούλινες-tutu φούστες που είναι φέτος στην μόδα! Δεν νομίζω να έχουμε ξεχάσει τις απίστευτα στιλάτες εμφανίσεις της Carrie Brandshaw στο sex and the city και την τούλινη φούστα που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων, χωρίς να τολμήσουμε να δοκιμάσουμε μια τέτοια φούστα και εμείς.Φέτος όμως το τούλι είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά των σχεδιαστών και πιστέψτε με, θα το αγαπήσετε!

Ταιριάζει στα περισσότερα σωματότυπα καθώς είναι ογκώδεις και μπορούν να καλύψουν κάποια μικρή ατέλεια! Το ιδανικό μάκρος μιας τέτοιου είδους φούστας είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Από την άλλη αν δεν είσαι ψηλή, προτιμότερο είναι μια φούστα πιο κοντή από το γόνατο για να σε κολακεύει




Όμορφος συνδυασμός, για να ισορροπήσεις το ντύσιμό σου, είναι μια μπλούζα ή πουκάμισο σε πιο στενή γραμμή. Βέβαια τον χειμώνα είδαμε αυτές τις φούστες συνδυασμένες άψογα με πουλόβερ ή φούτερ για τις πιο τολμηρές! Τις πιο κοντές tutu φούστες μπορείτε να τις συνδυάσετε με μποτάκια για μια πιο ροκ εμφάνιση, με μπαλαρίνες,πέδιλο ή με πλατφόρμες. Όσον αφορά τις tutu φούστες μέχρι το γόνατο πιστεύω πως το παπούτσι που θα την αναδείξει είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Το must αξεσουάρ μιας tutu φούστας είναι η ζώνη, που θα τονίσει την μέση σου και θα μοιάζεις πιο θηλυκή και sexy! Ανάλογα τα αξεσουάρ που θα φορέσεις, θα δώσεις και διαφορετικό ύφος! Και μην το φοβηθείς! Φορέστε την tutu φούστα σου όλη μέρα εντυπωσιάζοντας τους όλους!




Olga kurylenko tutu skirt



Rihanna loves tutu skirt


tutu skirt
total black look


tutu skirt
συνδυασμένη άψογα με ριγέ crop top και πέδιλο



tutu skirt 
ένα πιο χαλαρό στυλ για τις πρωινές ώρες συνδυασμένο με χρωματιστό t-shirt και τζιν jacket


tutu skirt
like a fairy


tutu skirt
δαντέλα για τις πιο ρομαντικές εμφανίσεις



tutu skirts 
σε έντονα χρώματα


tutu skirt
συνδυασμένη με κορμάκι νιώθοντας σαν πραγματική μπαλαρίνα.








G.S

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου