LOVELY LACE


Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές έχοντας ως βασικό υλικό τη δαντέλα αποφάσισαν να μας σαγηνεύσουν , δημιουργώντας άκρως ρομαντικές και chic εμφανίσεις! Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends γι αυτό το καλοκαίρι, και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να  προσέξουμε πως να την φορέσουμε ώστε να μην υπερβάλουμε! 
Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι το λευκό, μαύρο και nude.
Shorts δαντελένια ή τζιν με λεπτομέρειες δαντέλας είναι αυτά που μπορούν να σε συνοδεύσουν το πρωινό σου ντύσιμο.Για ένα άκρως καλοκαιρινό ντύσιμο προτίμησε ένα λευκό αεράτο δαντελένιο φόρεμα, συνδυάζοντας το με μπαλαρίνες ή εσπαντρίγιες το πρωί και γόβες το βράδυ.Φυσικά τα lace μπλουζάκια είναι αυτά που μπορείς να τα συνδυάσεις ευκολότερα όλες τις ώρες της μέρας. Για να δώσεις girly ύφος στο outfit, προτίμησε δαντελένια φούστα. Ένα ακόμη item που θα κλέψει τις εντυπώσεις είναι η δαντελένιες παντελόνες που είναι άκρως sexy και αποκαλυπτικές! Όσες από την άλλη δεν είστε fun του lace, προτιμήστε μια τσάντα με λεπτομέρειες δαντέλας ή παπούτσια με δαντέλα ακόμη και αξεσουάρ. Το θέμα είναι εσείς με τι θα νιώθετε άνετα ώστε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!




 White Lace Dress 



Lace crop top 
σε λευκό χρώμα συνδυασμένο με γαλάζια παντελόνα


Gwyneth Paltrow 
lace skirt and lace top 


Lace skirt
σε ένα total white look για πιο ρομαντικές εμφανίσεις


Verona Pooth
με μαύρο δαντελωτό φόρεμα


Jessica Alba 
total white lace dress συνδυασμένο με μαύρο πέδιλο και μαύρη σατέν τσάντα

Blake Lively
white lace dress


Elie Saab
από τους πιο αγαπημένους σχεδιαστές βλέπουμε μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι σε συνδυασμό με μαύρη lace μπλούζα και ίδιας απόχρωσης clutch bag


Τζιν shorts 
με λεπτομέρειες δαντέλας στο πλάι, συνδυασμένο με λευκό t-shirt για ένα πιο casual look


Dolce&Cabbana lace dress (S/S 2014)


Lace skirts
που θα φορεθούν πολύ φέτος


G.S

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου