Crazy moment.. moment for SWIMWEAR!




Να σου πάλι η αγχωτική περίοδος όλων το γυναικών, η περίοδος που τρελαινόμαστε και αμφιβάλουμε για το σώμα μας. Που αναρωτιόμαστε αν προλαβαίνουμε να αρχίσουμε δίαιτα ή να ξεκινήσουμε εντατικά γυμναστήριο ώστε να νιώθουμε άνετα μέσα μαγιό μας.. και όμως! Υπάρχει μια καλύτερη λύση! Να διαλέξουμε το μαγιό που είναι κατάλληλο για το σωματότυπό της κάθε μιας!

Αρχικά ας δούμε το σωματότυπο κλεψύδρα, που μπορεί να να αναδείξει τους περισσότερους τύπους μαγιό αλλά θα σας πρότεινα ένα στιλάτο vintage το οποίο θα αναδείξει τις καμπύλες τους σώματός σας! 
















Σώμα αχλάδι, το οποίο αναφέρεται σε γυναίκες οι οποίες έχουν πρόβλημα με την περιφέρειά τους! Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες από εσάς είναι να προσπαθείτε να καλύψετε αυτό το σημείο με μαγιό σορτσάκι ή κάτι παραπλήσιο. Το θέμα όμως είναι να βάλουμε όσο το δυνατόν μικρό μαγιό στο κάτω μέρος και να δώσουμε έμφαση στο μπούστο διαλέγοντας ένα μαγιό με βολάν ή floral το οποίο θα σας δώσει όγκο και θα το εξισορροπήσετε με το "πρόβλημά" σας. 












Αν το σώμα σας έχει σχήμα μήλο, δηλαδή έχουμε παχάκια γύρω από τον κορμό μας, καλό θα ήταν να προτιμήσετε ολόσωμο μαγιό σε σκούρα χρώματα ή έντονο μπούστο.



















΄Αν έχετε αυτό που λέμε, αθλητικό σώμα, σωστή επιλογή είναι ένα μαγιό το οποίο θα αναδείξει την θηλυκότητα σας! Κατά προτίμηση ένα ολόσωμο με όμορφα κοψίματα ή έστω μπικίνι με έντονα βολάν δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πως έχετε καμπύλες! 















Πρόβλημα δημιουργούν και τα μεγάλα στήθη, γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε να διαλέξετε ένα σουτιέν που να στηρίζει σωστά το στήθος σας τονώνοντας την αυτοπεποίθησή  σας. Καλό θα ήταν να διαλέξετε ένα σουτιέν σε σκούρο τόνο, κατά προτίμηση μονόχρωμο και το κάτω μέρος ένα έντονο χρώμα. 















Το μικρό στήθος δεν χρειάζεται τίποτα πιο απλό από μια ενίσχυση εξαφανίζοντας αυτό που θεωρείτε ατέλεια! Επίσης και τα floral μαγιό ή με βολάν κάνουν "θαύματα"! 




















Τέλος για τις πιο χυμώδεις και κοντούλες παρουσίες συνιστώ μαγιό ολόσωμο με κάθετες ρίγες οι οποίες θα σας αδυνατίσουν και θα σας προσθέσουν ύψος! 


















Φυσικά η επιλογή της καθεμία από εσάς είναι καθαρά προσωπική και το καλύτερο είναι να επιλέξουμε το μαγιό που θα φορέσουμε πιο άνετα και πιο sexy!




G.S  

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου