DRESS CODE: VALENTINE'S DAY

Σε όλα τα κοριτσάκια, μικρά ή μεγάλα, αρέσει αυτή η"τρελή γιορτή των ερωτευμένων", η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. Πολλές από εμάς θα το αρνηθούμε πως δεν μας αρέσει πως είναι μια βαρετή γιορτή, η γιορτή των χρυσοχοϊων, των ανθοπωλείων και άλλων πανομοιότυπων καταστημάτων.. αλλά όλες μέσα μας θα θέλαμε να λάβουμε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, να πάμε σε ένα ρομαντικό δείπνο! Ουσιαστικά δεν είναι μια γιορτή που υφίσταται και οι άντρες την βρίσκουν ανούσια! Φυσικά και δεν περιμένουμε μια μέρα σαν τις 14 Φεβρουαρίου για να μας δείξετε την αγάπη σας, απλά θα ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα, μπαίνοντας σε αυτό το ρομαντικό παιχνίδι. Να δεχθείς ένα δωράκι, να δώσεις.. κάτι το οποίο θα σου θυμίζει εκείνο το ρομαντικό βράδυ που περάσατε οι δυο σας!


Για όλες εσάς που θα το γιορτάσετε έχω να προτείνω για την έξοδό σας τους παρακάτω συνδυασμούς:


Beyonce με στενό κατακόκκινο midi dress
  • Για τις πιο τολμηρές, ένα στενό κόκκινο φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο, το οποίο θα αναδείξει τέλεια τις καμπύλες σας και την όμορφη σιλουέτα σας. Μπορεί να συνδυαστεί με ψηλοτάκουνες γόβες, μαύρου κυρίως αλλά και κόκκινου χρώματος και μαύρου χρώματος clutch.















Gwyneth Paltrow, dress: Tom Ford





  • Όσες προτιμάτε να ντυθείτε εκ του ασφαλούς, φορέστε το μικρό σας στενό μαύρο φόρεμα το οποίο θα σας αντιπροσωπεύσει δεόντως αυτή την μέρα! Απαραίτητο "συστατικό" το κατακόκκινό σας κραγιόν!












Dolce&Cabbana_gold jewelleries
  • Εγγυημένη επιλογή είναι το στενό σας κόκκινο φόρεμα με κόκκινη δαντέλα, το οποίο τόσο στα ρούχα όσο και στα εσώρουχα σας είναι άκρως sexy και τολμηρό! Ψηλά πέδιλα ή γόβες και απαλές ρομαντικές μπούκλες στα μαλλιά σας, θα το απογειώσουν.



Emma Watson, dress_Christian Dior
  • Τέλος, το maxi φόρεμα σας με βαθιά σκισίματα, είναι ιδανικό για όσες προτιμάτε ένα πιο ανέμελο στυλ, κυρίως όσες θα περάσετε την ημέρα των ερωτευμένων στο σπίτι! Συνδυάστε το με μποτίνια μαύρου χρώματος ή αν θέλετε να δώσετε μια διαφορετική νότα στο ντύσιμό σας, φορέστε ψηλά μαύρα πέδιλα!





















Και μην ξεχάσετε να φορέσετε το σημαντικότερο, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ σας!





G.S

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου