DISCOVER THE HOTTEST TREND: OVER THE KNEE BOOTS

Ένα από τα πιο sexy trend του φετινού χειμώνα είναι οι ψηλές-στενές μπότες πάνω από το γόνατο. Βλέποντας αρχικά αυτό το trend να επιστρέφει, όλες μας θυμηθήκαμε τη Julia Robets στο "Pretty Woman", με τις ψηλές μαύρες λουστρίνι μπότες που φορούσε. Για να μην κυκλοφορήσουμε και εμείς όπως η Julia Roberts, ας δούμε 6 τρόπους που μπορούμε να τις φορέσουμε.


#MINI DRESS
Από τους πιο ωραία outfits είναι ο συνδυασμός mini φορέματος, με over the knee boots. Για τις πιο κοντούλες, αυτός ο συνδυασμός είναι ο καταλληλότερος κερδίζοντας λίγους πόντους!

Miranda Kerr 

Jessica Alba



#KNEE-LENGTH DRESS

Φόρεσε, τις αγαπημένες σου μπότες, με φόρεμα που το τελείωμα του φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο, αφήνοντας μερικά εκατοστά ακάλυπτο το πόδι.





#MINI SKIRT
Ήρθε η ώρα να βγάλεις όλες τις κοντές σου φούστες από την ντουλάπα! Πέρασε ο καιρός που ντρεπόσουν μήπως είναι υπερβολικά ακάλυπτο το πόδι σου.. Συνδυασμένες άψογα με την ψηλή σου μπότα πάνω από το γόνατο, θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο ντύσιμο.
Bella Thorne




#OVERSIZED JUMPER

Ξέρω πόσο πολύ λατρεύουμε τα OVERSIZED πουλόβερ, και αυτό γιατί συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Γι' αυτό αν θες να δημιουργήσεις ένα πιο χαλαρό outfit με τις αγαπημένες σου μπότες, είναι η ιδανική επιλογή. Τονίστε την μέση σας, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα, με ζώνη της επιλογή σας.




#BLACK JEAN OR TIGHTS
Το super sexy στενό παντελόνι σου, είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα με αυτές τις μπότες. Για πιο λόγο? Γιατί παρόλο που φοράς παντελόνι, αμέσως αναδεικνύονται τα πόδια σας!

Rozi Huntigton

Jennifer Lopez

#SHORTS
Ντύσου, όπως η Olivia Palermo!
Συνδύασε τις αγαπημένες σου μπότες, με κοντό shorts, πουκάμισο και για πανωφόρι ρίξε μια σάρπα στους ώμους σου.

Olivia Palermo

Cara Delevingne





G.S







CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου