MILITARY STYLE: Το στρατιωτικό στυλ που αγαπήσαμε

Το ανδρόγυνο στρατιωτικό στυλ θα κλέψει τις εντυπώσεις και αυτή την χρονιά. Όσες δεν το τολμήσατε ακόμη, ήρθε η ώρα να το κάνετε! Φορέματα, δερμάτινα κολάν, γούνα, οι αγαπημένες σας γόβες και τα σωστά αξεσουάρ, είναι αυτά που θα δώσουν την θηλυκή νότα στο ντύσιμό σας.

















Πέρα από το χακί χρώμα που έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε, μπορούμε να δούμε σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του, ακόμη και στην απόχρωση του μπλε.  Το σκούρο μπλε, είναι ιδανικό! Ένα πανωφόρι σε μπλε σκούρα απόχρωση, με ιδιαίτερα κουμπιά, συνδυασμένο με leather παντελόνι θα κλέψετε τις εντυπώσεις!




 Δεν χρειάζεται να φορέσετε ρούχα παραλλαγής αν πιστεύετε πως δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε, μπορείτε να προσθέστε στο ντύσιμο σας, μικρές πινελιές όπως ένα ζευγάρι μποτάκια ή ένα φουλάρι.





Και μην ξεχνάμε, ΟΛΑ είναι θέμα ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.
Το χακί, πέρα από το υπόλοιπα γήινα χρώματα όπως το καφέ, μπεζ συνδυάζετε άψογα και με όλες τι παλ αποχρώσεις όπως το γαλάζιο, λιλά, ροζ. Μην ξεχάσουμε μαύρο-λευκό.
Εάν δεν υπάρχει κανένα χακί κομμάτι στην ντουλάπα σας, ξεκινήστε με το χακί πανωφόρι. Θα μπορέσετε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μόλις εξοικειωθείτε με το χακί χρώμα θα θελήσετε να το φορέσετε ακόμη και στα βλέφαρα σας!

Βρήκαμε τα πιο ωραία οutfit  για εσάς:

















G.S




CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου