FAUX FUR_STREET STYLE

Carrie Brandshaw-Sarah Jessica Parker

Μερικά χρόνια πριν μας τρόμαζε η ιδέα να φορέσουμε γούνινο πανωφόρι στην έξοδό μας, αμέσως το συνδυάζαμε με μεγαλύτερες ηλικίες, επίσημες εξόδους και φυσικά ήταν απαγορευτικό για τις πιο casual εμφανίσεις μας. Αυτή την χρονιά έκανε την επανάσταση του εισβάλλοντας στην γκαρνταρόμπα μας δυναμικά, με ποικίλα σχέδια και χρώματα που θα καλύψουν όλα τα γούστα, καθιερώνοντας την από τις πρωινές ως τις βραδινές μας εμφανίσεις.











TIPS FOR CHOOSING A FAUX-FUR

#LOOKS NATURAL
Η υφή της γούνα; μπορεί να θεωρηθεί πρωταρχικός παράγοντας για την επιλογή της. Καλό θα ήταν να επιλέξετε μια γούνα η οποία θα αποτελείται από συνθετικές ίνες και με πραγματικό ύφασμα όπως το βαμβάκι και το μαλλί. Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα τόσο πιο όμορφη θα δείχνει και θα έχει μεγαλύτερη αντοχή στην φθορά του χρόνου.



#COLOURS
Όσες θέλετε να είστε πιο safe στην επιλογή σας, επιλέξτε ένα natural colour, σε γήινες αποχρώσεις. Βέβαια υπάρχουν και σε πολλά φωτεινά χρώματα , ανάλογα για το στυλ που θες να ακολουθήσεις.















#MOTIVE
Τα σχέδια στην γούνα μας την κάνουν ακόμη πιο εκκεντρική. Για τον λόγο αυτό, αν θέλουμε να δείχνουμε πιο κομψές και αδύνατες,ιδανική επιλογή ειναι οι κάθετες ρίγες.

Τέλος, θα πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε μακριά, μεσαία ή κοντή γούνα. Μην ξεχνάμε πως η γούνα δίνει λίγο παραπάνω όγκο στην σιλουέτα μας, γι αυτό πρέπει να επιλέξουμε την κατάλληλη για το σωματότυπό μας.










#GET INSPIRED_20 street style
Δείτε και βρείτε το κομμάτι που σας ταιριάζει, και διαφορετικούς τρόπους να το φορέσετε.





























CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου