The ultimate guide for HIGH-WAISTED PANTS

Είναι από τα αγαπημένα μας outfits αρκετά χρόνια τώρα, και αυτό γιατί ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα. Αυτό το στυλ παντελόνια, δίνουν ένα κομψό και chic αέρα στον ντύσιμό μας, πηγαίνοντας μας δεκαετίες πίσω στην εποχή της Marilyn Monroe.

Marilyn Monroe

Παρακάτω θα δούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ανάλογα το ύψος και την περιφέρεια μας.

PETITE 
Όταν έχετε μικροκαμωμένο σώμα, καλό είναι να επιλέξετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή το οποίο θα σας δώσει αυτόματα την ψευδαίσθηση του ύψους. 

Ariana Grande

TALL WOMEN
Οι πιο ψηλές, μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε στυλ αυτού του τύπου παντελονιού. 


Blake Lively
APPLE
Αν έχεις παχάκια γύρω από τον κορμό, τότε ανήκεις στις γυναίκες με σωματότυπο μήλο. Η καλύτερη επιλογή είναι ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα, το οποίο θα αναδείξει τα πόδια σας και θα κρύψει τυχόν ατέλειες.

PEAR
Το σωματότυπο αχλάδι, απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες έχουν ένα μικρό προβληματάκι με την περιφέρεια. Οι περισσότερες προσπαθούν να το καλύψουν αυτό, φορώντας φαρδιές μπλούζες και παντελόνια, εγώ σας προτείνω να αναδείξετε τις καμπύλες σας. Με ένα skinny ψηλόμεσο, συνδυασμένο είτε με ένα πουκάμισο ή ένα άκρως sexy, crop top. Βέβαια, αν δεν νιώθεις άνετα με το να τονίσεις τις καμπύλες σου, διάλεξε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμη, με τσάκιση ή χωρίς.
EXTRA TIPS: Προτίμησε τις πιο safe επιλογές χρωμάτων, όπως μαύρο, μπλε και γκρι σκούρο.

Kim Kardashian

ATHLETIC
Γυναίκες με αθλητικό σώμα, πρέπει να επιλέξουν ένα αρκετά ψηλόμεσο παντελόνι συνδυασμένο με μπλούζες, οι οποίες έχουν βολάν. Αυτές θα δημιουργήσουν ψευδαίσθηση καμπυλών στο σώμα σας, κάνοντας το αρκετά πιο θηλυκό. 






MATCHED
Συνδύασε το ψηλόμεσο παντελόνι σου, με το ίδιο χρώμα μπλούζα.. όπως οι celebreties.


Jessica Alba
Kendall Jenner



Selena Gomez

Natalie Portman

Gigi Hadid
Jennifer Lopez
Gabrielle Union

Kim Kardashian



G.S

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου